• Έκπτωση!
Epson L810 by DoctorPrint

Epson L810 Φωτογραφικός Εκτυπωτής (3 Έτη εγγύηση)

C11CE32401
419,00 €
Με Φ.Π.Α.

Εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης.

Ο L810 αποδίδει φωτογραφικές εκτυπώσεις χαμηλού κόστους με την ποιότητα της Epson, χωρίς υπολογιστή και είναι ο πρώτος εξάχρωμος φωτογραφικός εκτυπωτής ITS A4 της Epson με οθόνη LCD.

Ποσότητα Σε απόθεμα | Παράδοση: 1 - 3 Ημέρες

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

Epson L810 Color Photo Printer

Αυτός ο φωτογραφικός εκτυπωτής ITS μεγέθους A4, εκτυπώνει εύκολα φωτογραφίες με την ποιότητα της Epson και χαμηλό κόστος, από κάρτες μνήμης ή απευθείας από φωτογραφικές μηχανές με χρήση PictBridge. Ιδανικός για φωτογράφους που χρησιμοποιούν αυτούς τους εκτυπωτές σε εκδηλώσεις ή στο εργαστήριό τους, ο L810 εξασφαλίζει αξιόπιστες φωτογραφικές εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με πιο προηγμένες λειτουργίες όπως η οθόνη LCD και η εκτύπωση CD/DVD.

Φωτογραφικές εκτυπώσεις με εξαιρετικά χαμηλό κόστος

Ο L810 προσφέρει προσιτές εκτυπώσεις και χαμηλό κόστος ανά εκτύπωση. Κάθε σετ φιαλών μελάνης μπορεί να εκτυπώσει έως 1.800 φωτογραφίες 15 x 10 εκ., εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά φωτογραφία.

Ευκολία χρήσης και αξιοπιστία

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και μειώστε τους χρόνους εκτός λειτουργίας χάρη στην απλή εγκατάσταση και τις αξιόπιστες εκτυπώσεις. Το ειδικά κατασκευασμένο δοχείο μελάνης είναι πλήρως ενσωματωμένο στον εκτυπωτή έτσι ώστε να απολαμβάνετε αξιόπιστες έγχρωμες εκτυπώσεις χωρίς την ταλαιπωρία που συνήθως προκύπτει από την αναπλήρωση μη αυθεντικής μελάνης και συστημάτων δοχείων μελάνης τρίτων κατασκευαστών. Με τις αυθεντικές φιάλες μελάνης της Epson μπορείτε να αναπληρώσετε εύκολα το δοχείο μελάνης χάρη στις ξεκάθαρες ετικέτες τους και το ακροφύσιο που δεν στάζει. Ο L810 έχει δοχεία μελάνης χωρητικότητας 70 ml και συνοδεύεται από εγγύηση 12 μηνών (ή 3.000 σελίδων) και υποστήριξη σέρβις, για μεγαλύτερη σιγουριά και τη γνώση ότι θα έχετε βοήθεια εάν τη χρειαστείτε. Η οθόνη LCD 6,9 εκ. εξασφαλίζει εύκολες και βολικές εκτυπώσεις χωρίς υπολογιστή.

Εκτύπωση με την ποιότητα της Epson

Ο L810 χρησιμοποιεί τα αυθεντικά μελάνια και την τεχνολογία κεφαλής Micro Piezo της Epson για παραγωγή εκτυπώσεων με σταθερή ποιότητα. Με τις γρήγορες ταχύτητες φωτογραφικής εκτύπωσης που είναι περίπου 12 δευτερόλεπτα ανά φωτογραφία 10 x 15 εκ.2 εξασφαλίζετε ότι οι εργασίες εκτύπωσής σας θα πραγματοποιούνται χωρίς αναμονή.

C11CE32401

Χαρακτηριστικά

Συνιστώμενη Χρήση
Μικρή Επιχείρηση
Οθόνη Συσκευής
Έγχρωμη LCD Αφής
Λειτουργίες
Εκτύπωση
Τεχνολογία Εκτύπωσης
Inkjet
Εκτύπωση Διπλής Όψης
Χειροκίνητη
Τύπος Εκτύπωσης
Φωτογραφική
Ανάλυση Εκτύπωσης
5760 x 1440 dpi
Τύποι χαρτιού
A4 / A5 / A6 / B4 / B5 / B6 / C4 / Letter
Ταχύτητα μονόχρωμης εκτύπωσης ISO/IEC 24734
37 Σελ./Λεπτό
Ταχύτητα έγχρωμης εκτύπωσης ISO/IEC 24734
38 Σελ./Λεπτό
Χωρητικότητα δίσκου χαρτιού
100 Φύλλα
Επεξεργασία μέσων
Borderless print, Εκτύπωση CD και DVD
Τύπος Μελανιών
ITS
Αριθμός Μελανιών
6
Κατασκευαστής
Epson
Εγγύηση
1 Έτος

No customer reviews for the moment.

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password