• Εξαντλήθηκε
3D da Vinci Junior Pro Wifi by DoctorPrint

Εκτυπωτής 3D da Vinci Junior Pro Wifi

3FJPWXEU00E
545,60 €

Βελτιστοποιήστε την ποιότητα εκτύπωσης.

Συμπαγές σε μέγεθος αλλά τόσο πολύ μπορείτε να το κάνετε. Το da Vinci Jr. WiFi Pro βρίσκεται άνετα στο γραφείο σας ή στον πάγκο εργασίας, επιτυγχάνει μέγεθος εκτύπωσης 150 x 150 x 150 mm και παρέχει σταθερές και ποιοτικές εκτυπώσεις.

Ποσότητα Εξαντλήθηκε

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

Βελτιστοποιήστε την ποιότητα εκτύπωσης.

Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα ινών όπως PLA, PETG ή μεταλλικό PLA και ρυθμίστε εύκολα τις ρυθμίσεις εκτύπωσης στο XYZmaker ώστε να ταιριάζει με το υλικό σας. Υποστηρίζει επίσης G-κώδικα που παράγεται από άλλο λογισμικό όπως Cura και Sli3cr, επιτρέποντάς σας να εκτυπώσετε απευθείας από μια κάρτα SD.

Ενσωματωμένη ασύρματη συσκευή. 

Εκτυπώστε από οπουδήποτε στο σπίτι, το γραφείο ή το εργαστήριο σας. Σχεδιάστε τα μοντέλα σας 3D χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας στο σπίτι, το XYZmaker (Mobile) στο tablet σας και στείλτε το ασύρματο για εκτύπωση μέσω του δικτύου WiFi.

Εκτυπώστε περισσότερα υλικά αναβαθμίζοντας το σκληρυμένο χαλύβδινο ακροφύσιο

Το da Vinci Jr. WiFi Pro διαθέτει επίσης δυνατότητα χάραξης με λέιζερ. Απλά ανταλλάξτε το εξωθητή για το πρόσθετο λέιζερ. Χρησιμοποιήστε το ειδικό λογισμικό εργαλείο μας XYZengraver και ξεκινήστε να χαράζετε τα δικά σας σχέδια σε χαρτί, χαρτόνι, δέρμα, ξύλο και πλαστικό.

3FJPWXEU00E

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες
Εκτύπωση
Τεχνολογία Εκτύπωσης
Τρισδιάστατη
Συνδεσιμότητα
USB 2.0

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password