• Εξαντλήθηκε
3D Da Vinci Junior 2.0 Mix by DoctorPrint

Εκτυπωτής 3D da Vinci Junior 2.0 Mix

3F2JWXEU00F
619,50 €

Ένα ακροφύσιο, δύο χρώματα.

Συνδυάστε δύο νημάτια PLA οποιουδήποτε χρώματος χρησιμοποιώντας τη νέα διπλή τροφοδοσία με μια ενιαία μονάδα εξώθησης για να δημιουργήσετε μια εκτύπωση που σταδιακά αλλάζει από το ένα χρώμα στο άλλο.

Ποσότητα Εξαντλήθηκε

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

Πολλές συναρπαστικές δυνατότητες.

Το da Vinci Jr. 2.0 Mix σας επιτρέπει να επιλέξετε από δύο τρόπους στο XYZware. Η λειτουργία πολύχρωμη σάς επιτρέπει να εκτυπώνετε σε δύο διαφορετικά χρώματα μπλοκ από διαφορετικές πηγές αρχείων, ενώ η λειτουργία Μίξερ σάς επιτρέπει να διαχωρίζετε τα μπλοκ χρώματος σε ένα αρχείο εκτύπωσης ανάλογα με το ύψος της εκτύπωσης σας - κάθε μπλοκ περιέχει ένα χρώμα ή ένα σύνολο από διαβαθμισμένα μπλοκ χρώματος.

Μείνε συνδεδεμένος. 

Εκτυπώστε απευθείας από τον υπολογιστή σας στο τοπικό σας δίκτυο. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή XYZgallery για να εκτυπώσετε απευθείας από συσκευές Android και Apple. Ενσωματωμένη κάρτα SD για εύκολη εκτύπωση.

Οικολογικό φίλτρο PLA.

Όλα τα πηνία νήματος PLA XYZprinting PLA είναι κατασκευασμένα από βιοδιασπώμενο πλαστικό που είναι ανακυκλώσιμο και φιλικό προς το περιβάλλον! Με τον συμπαγή σχεδιασμό του, αυτός ο εκτυπωτής 3D διασφαλίζει ότι τίποτα δεν πηγαίνει σπατάλη.

3F2JWXEU00F

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες
Εκτύπωση
Τεχνολογία Εκτύπωσης
Τρισδιάστατη
Συνδεσιμότητα
USB 2.0

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password