Η κλιματική αλλαγή είναι πλέον θέμα άμεσης προτεραιότητας για όλους μας. Απειλεί τόσο τις ανθρώπινες δραστηριότητες όσο και τα οικοσυστήματα, της παράνομες χωματερές, μέχρι την πλαστική ρύπανση που απειλεί τις θάλασσες, τα είδη και τον άνθρωπο. Καθώς τα επιστημονικά δεδομένα για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής είναι πλέον συντριπτικά και τα σενάρια εξέλιξης επιδεινώνονται συνεχώς, καλούμαστε ως ανθρωπότητα να αντιμετωπίσουμε μια ιστορικά πρωτοφανή κλιματική κρίση

Σεβασμός του περιβάλλοντος

Ο σεβασμός του περιβάλλοντος στην ευρύτερη του έννοια, αλλά και του μικροπεριβάλλοντος όπου ζει και εργάζεται ο καθένας μας, συντείνει στη διασφάλιση της ασφάλειας και υγείας εμάς και των γύρω μας, καθώς και στη βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας της ζωής.

Περιβαλλοντικό Όραμα

Tο “περιβαλλοντικό όραμα” της DoctorPrint σε συνεργασία με τους συνεργάτες της, αποσκοπεί στην προώθηση πιο “πράσινων συσκευών” δλδ. συσκευών που όχι μόνο μειώνουν το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας, αλλά επίσης παράγουν λιγότερα απορρίμματα στο περιβάλλον. Δεν προκαλείται έκλυση αερίων που βλάπτουν το όζον, ενώ τα αναλώσιμα και τα εξαρτήματα είναι λιγότερα.

Καθαρές συσκευές

Η DoctroPrint προσφέρει στους πελάτες της “καθαρές συσκευές” των μεγαλύτερων κατασκευαστών, που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του. Προτείνουμε λύσεις εξοικονόμησης τόσο οικονομικών όσο και περιβαλλοντικών πόρων για του πελάτες μας, αποσκοπώντας στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οικολογική και οικονομική ανάπτυξη της Ελληνικής επιχείρησης.

Διαχείριση αποβλήτων

Αναφορικά με τα απόβλητα που προκύπτουν από τη χρήση των μελανιών και τόνερ εκτύπωσης, η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διαχείρισή τους σε ειδικά σημεία συγκομιδής και την προώθηση τους σε συνεργασία με αδειοδοτημένο για το σκοπό αυτό φορέα, σε ασφαλές χώρους ανακυκλώσεις και ταφής.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password