Lexmark Forms Printer 2580n+

Lexmark Forms Printer 2580n+ Μεγαλύτερη προβολή

Lexmark Forms Printer 2580n+

11C2947

Νέο προϊόν

Γρήγορη, αξιόπιστη εκτύπωση εντύπων.

Ο εκτυπωτής Lexmark Forms Printer 2580n+ προσφέρει υψηλή ταχύτητα εκτύπωσης εντύπων μικρού πλάτους και χαρακτηριστικά όπως ταινίες υψηλής απόδοσης, υποστήριξη εντύπων πολλών τμημάτων και παρακολούθηση αριθμού χαρακτήρων και σελίδων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Κατόπιν Παραγγελίας

907,68 € με Φ.Π.Α

share

Με Μια Ματιά

Eπισκόπηση

Αξιοπιστία και απόδοση

Ταχύτητες εκτύπωσης έως και 618 χαρακτήρες ανά δευτερόλεπτο (cps) σε 12 χαρακτήρες ανά ίντσα (cpi), καθώς και ανθεκτική σχεδίαση για επιβαρυμένους χώρους και για μεγάλο φόρτο εργασίας, ώστε να είστε παραγωγικοί όπου και αν βρίσκεστε.

Lexmark 2580N+

Ευέλικτη διαχείριση χαρτιού

Εύκολη εναλλαγή μεταξύ θέσης μηχανισμού προώθησης και θέσης μηχανισμού έλξης, και δυνατότητα εκτύπωσης σε διαφορετικά μέσα, όπως έντυπα συνεχούς τροφοδοσίας ενός ή πολλών τμημάτων, μεμονωμένα φύλλα χαρτιού και μεμονωμένα έντυπα ενός ή πολλών τμημάτων.

Ευκολία χρήσης

Ο εύχρηστος πίνακας χειρισμού παρέχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες εκτυπωτή και επιτρέπει την παρακολούθηση του αριθμού χαρακτήρων και σελίδων, καθώς και την προεπισκόπηση γραμματοσειρών.

Αναλώσιμα μεγάλης διάρκειας

Τα αναλώσιμα δεν χρειάζονται συχνή αντικατάσταση, χάρη στις ισχυρές κεφαλές εκτύπωσης με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 300 εκατ. χαρακτήρων και τις διαθέσιμες ταινίες επανασύνδεσης που μπορούν να εκτυπώσουν έως και 8 εκατ. χαρακτήρες.

Ευκολία συντήρησης

Με τον ενσωματωμένο διακομιστή web και το Lexmark Markvision Enterprise, μπορείτε εύκολα να συντηρείτε πολλές συσκευές από ένα κεντρικό σημείο πρόσβασης.

Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα USB 2.0
Θύρα Ethernet (10/100/1000) Προαιρετικά
Κατασκευαστής Lexmark
Εγγύηση 1 Έτος

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: