• Έκπτωση!
OKI MC873DNV Multi-Function LED Laser Printer by DoctorPrint

OKI MC873DNV Multi-Function LED Laser Printer


6.076,00 €
Με Φ.Π.Α.

OKI MC873DVN Multifunction LED Laser Printer

Το MC873dnv της ΟΚΙ είναι ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα 4-σε-1 που απευθύνεται σε απαιτητικές ομάδες εργασίας που αποτελούνται από έναν έως και περισσότερους από 30 χρήστες, και προσφέρει όλες τις λειτουργίες διαχείρισης εγγράφων που θα μπορούσαν να χρειαστούν, σε μία συμπαγή αλλά ταυτόχρονα πανίσχυρη συσκευή.

Ποσότητα Εξαντλήθηκε

 

Ασφαλείς Συναλλαγές

 

Ταχεία Παράδοση με Speedex

 

Υποστήριξη Πελατών

 Έγχρωμο πολυμηχάνημα 4-σε-1

Το MC873dnv της ΟΚΙ είναι ένα έγχρωμο πολυμηχάνημα 4-σε-1 που απευθύνεται σε απαιτητικές ομάδες εργασίας που αποτελούνται από έναν έως και περισσότερους από 30 χρήστες, και προσφέρει όλες τις λειτουργίες διαχείρισης εγγράφων που θα μπορούσαν να χρειαστούν, σε μία συμπαγή αλλά ταυτόχρονα πανίσχυρη συσκευή. Το κόστος χρήσης του είναι αρκετά μικρότερο σε σχέση με αυτό που θα περίμενε κάποιος από ένα πολυμηχάνημα της κατηγορίας αυτής, και έτσι βοηθά τον επαγγελματία να περιορίσει τα έξοδά του δίχως συμβιβασμούς στην ποιότητα. 

Ταχύτητα έως 35 σελίδων ανά λεπτό

Με ταχύτητες έως 35 σελίδων ανά λεπτό σε μέγεθος Α4 και 20 σελίδων ανά λεπτό σε Α3, και μόλις 9,5 δευτερόλεπτα έως την έξοδο του πρώτου φύλλου, εξοικονομείτε χρόνο, και με τη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψεως εξοικονομείτε χαρτί. Η συσκευή είναι σχεδιασμένη να διαχειριστεί μία μεγάλη ποικιλία εντύπων, δεχόμενη χαρτί διαστάσεων από Α6 έως Α3 και banner μήκους έως 1,3m, όπως επίσης και βάρους από 64 έως 256 gsm. Η ενσωματωμένη μονάδα συρραφής βοηθά στην άμεση τακτοποίηση των εγγράφων σας

Εύκολη μετακίνηση της συσκευής

 Επιπλέον, στην παρούσα έκδοση (dnv), περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό τρεις ακόμη δίσκοι χαρτιού οι οποίοι ανεβάζουν τη συνολική χωρητικότητα στα 2005 άμεσα διαθέσιμα φύλλα, όπως επίσης και τροχήλατη βάση για εύκολη μετακίνηση της συσκευής

Μεγαλύτερη αξιοπιστία

Η συσκευή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να περιορίζεται το κόστος χρήσης, μέσω των πολλαπλών λειτουργιών εξοικονόμησης ενέργειας και χαρτιού, όπως και μέσω της τοποθέτησης toner υψηλής περιεκτικότητας, κάτι που επίσης απαλλάσσει το χρήστη από τη συχνή εναλλαγή αναλωσίμων. Η βραβευμένη τεχνολογία LED της OKI είναι ωφέλιμη όχι μόνο για το περιβάλλον, λόγω των πολλαπλών ρυθμίσεων εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και για το χρήστη, αφού λόγω των λιγότερων κινουμένων μηχανισμών μειώνεται δραματικά η πιθανότητα βλάβης και η ανάγκη τεχνικής συντήρησης, με αποτέλεσμα μεγαλύτερη αξιοπιστία και λιγότερο άγχος για το χρήστη. 

Τριετή εγγύηση καλής λειτουργίας

1.ΜF.25.Ο055

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password