Epson WorkForce DS-570W

Epson WorkForce DS-570W by DoctorPrint Μεγαλύτερη προβολή

Epson WorkForce DS-570W

B11B228401

Νέο προϊόν

Ασύρματος επαγγελματικός σαρωτής.

Η ασύρματη επιλογή για σάρωση εγγράφων με τροφοδότη φύλλων που φέρνει την επανάσταση στις ροές εργασιών με έξυπνες λειτουργίες για την αποτύπωση μεγάλης γκάμας εγγράφων.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε Απόθεμα

786,90 € με Φ.Π.Α

share

Με Μια Ματιά

Οι έξυπνες δυνατότητες βελτιώνουν την απόδοση, την ακρίβεια και την αξιοπιστία των δεδομένων

Epson WorkForce DS-570w

Με τη μοναδική στον τομέα των σαρωτών αργή λειτουργία για τη σάρωση τσαλακωμένων ή ευαίσθητων εγγράφων, η σάρωση απαιτητικών πολυμέσων δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Ενεργό σύστημα κυλίνδρων διαχωρισμού αποτρέπει τις κουραστικές διπλές τροφοδοτήσεις εγγράφων, διασφαλίζοντας ότι κάθε χαρτί σαρώνεται, ενώ η Παράλειψη σε περίπτωση ανίχνευσης διπλής τροφοδοσίας (DFDS) διασφαλίζει ότι θα μπορείτε να σαρώνετε απαιτητικά πολυμέσα, όπως φακέλους ή έγγραφα με σημειώσεις post-it. Η Λειτουργία αυτόματης σάρωσης επιτρέπει την επεξεργασία τεράστιου αριθμού εγγράφων με τη μορφή διαχειρίσιμων όγκων, επιτρέποντάς τους να σαρώνονται ως ένα αρχείο.

Υψηλή ευελιξία

Η σάρωση διπλής όψης με ένα πέρασμα διασφαλίζει την ταχεία επεξεργασία εγγράφων, ενώ είναι δυνατή και η σάρωση μιας ευέλικτης σειράς πολυμέσων, όπως χαρτιού με πάχος μέχρι και 27 gsm ή χοντρών καρτών με πάχος 413 gsm. Η θήκη μεταφοράς A3 επιταχύνει τη διαδικασία μέσω της αυτόματης συρραφής μαζί μεγαλύτερων εγγράφων σε ψηφιακή μορφή.p>

Ευέλικτη δυνατότητα διασύνδεσης

Δυνατότητα USB 3.0 υψηλής ταχύτητας με προγράμματα οδήγησης TWAIN και ISIS για ενισχυμένη συμβατότητα με Συστήματα διαχείρισης εγγράφων.

Βελτίωση εικόνας και λογισμικό διαχείρισης εγγράφων

Το λογισμικό Epson Scan 2.0 διευκολύνει την επεξεργασία εικόνων με δυνατότητες όπως ίσιωμα και αυτόματη περιστροφή, ενώ το Document Capture Pro αποτελεί μια εύχρηστη λύση για την αποτύπωση και την αποθήκευση ηλεκτρονικών εγγράφων με το άγγιγμα ενός κουμπιού.


Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες Σάρωση
Συνιστώμενη Χρήση Επιχείρηση
Συνδεσιμότητα USB 3.0
Wi Fi Υποστηρίζεται
Κατάλληλο βάρος χαρτιού 27 g/m² - 413 g/m²
Τύπος Σαρωτή ADF
Σάρωση Διπλής Όψης Ένα Πέρασμα
Ταχύτητα σάρωσης μονόχρωμο 35 Σελ./λεπτό
Ταχύτητα σάρωσης έγχρωμο 35 Σελ./λεπτό
Ανάλυση Σάρωσης 600 x 600 dpi
Κατασκευαστής Epson
Εγγύηση 1 Έτος

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: