Epson WorkForce DS-1660W

Epson WorkForce DS-1660W

B11B244401

Νέο προϊόν

Επίπεδος σαρωτής Wi-Fi με super τιμή

Γρήγορος και ευέλικτος ασύρματος σαρωτής, με το μικρότερο εμβαδό στην κατηγορία του και αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) υψηλής ταχύτητας για ενισχυμένη παραγωγικότητα.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε Απόθεμα

349,00 € με Φ.Π.Α

share

Με Μια Ματιά

Έξυπνες λειτουργίες

Epson WorkForce DS-1660w

Έξυπνες προσαρμογές χρωμάτων και εικόνας, συμπεριλαμβανομένης της αυτόματης περικοπής, της διόρθωσης στρέβλωσης, της αφαίρεσης κενών σελίδων και φόντου, με την τεχνολογία επεξεργασίας εικόνων της Epson. Χάρη στη λειτουργία εγγράφων μεγάλου μήκους, είναι δυνατή η σάρωση χαρτιού μήκους πάνω από τρία μέτρα (3.048 χιλ.) μίας όψης.

Ευέλικτη τοποθέτηση

Η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct στον DS-1660W παρέχει επιπλέον άνεση για οργανισμούς που θέλουν να αναπτύξουν μια αποκλειστική λύση σάρωσης για το περιβάλλον τους, η οποία θα είναι εύκολα προσβάσιμη από πολλά άτομα. Χάρη στη δυνατότητα NFC, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Epson Scan, για να έχετε τον έλεγχο μέσω της φορητής συσκευής σας, και, στη συνέχεια, να επεξεργάζεστε και να βελτιώνετε τις ψηφιακές εικόνες, πριν από την αποθήκευση και την κοινή χρήση τους.

Ενίσχυση της απόδοσης του γραφείου σας

Ένας από τους ταχύτερους σαρωτές στην κατηγορία του με ταχύτητα σάρωσης 25 σελίδες το λεπτό. Η δυνατότητα διασύνδεσης USB 3.0 σημαίνει ότι δεν μειώνεται η ταχύτητα, ακόμα και κατά τη σάρωση με υψηλή ανάλυση 300 dpi. Σαρώστε και τις δύο όψεις μιας σελίδας με τη δυνατότητα σάρωσης διπλής όψης για μεγαλύτερη άνεση. Δημιουργήστε έως 30 εργασίες με τον προαιρετικό πίνακα δικτύου και σαρώστε απευθείας σε τοποθεσίες διακομιστών, υπηρεσίες cloud και το Microsoft SharePoint. Το περιλαμβανόμενο λογισμικό της Epson επιτρέπει τη διπλή έξοδο εικόνας: σαρώστε και στείλτε έγγραφα μονομιάς σε δύο διαφορετικούς προορισμούς. Ο DS-1660W επιτρέπει, επίσης, την εύκολη σάρωση με ένα άγγιγμα σε φακέλους, email, ηλεκτρονικούς λογαριασμούς αποθήκευσης και άλλα

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες Σάρωση
Συνιστώμενη Χρήση Επιχείρηση
Συνδεσιμότητα USB 3.0
Wi Fi Υποστηρίζεται
Κατάλληλο βάρος χαρτιού 50 g/m² - 120 g/m²
Τύπος Σαρωτή ADF & Επίπεδος
Σάρωση Διπλής Όψης Ένα Πέρασμα
Ταχύτητα σάρωσης μονόχρωμο 25 Σελ./λεπτό
Ταχύτητα σάρωσης έγχρωμο 25 Σελ./λεπτό
Ανάλυση Σάρωσης 1200 x 1200 dpi
Κατασκευαστής Epson
Εγγύηση 1 Έτος

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: