Epson WorkForce DS-860N

Epson WorkForce DS-860N

B11B222401BT

Νέο προϊόν

Παραγωγικός σαρωτής με τροφοδότη φύλλων A4

Ο WorkForce DS-860N με μονάδα διασύνδεσης δικτύου είναι ο ταχύτερος σαρωτής που έχουμε διαθέσει με τροφοδότη φύλλων A4 διπλής όψεως.

Περισσότερες λεπτομέρειες

1 140,80 € με Φ.Π.Α

share

Με Μια Ματιά

Απόδοση και παραγωγικότητα

Αυτός ο μικρών διαστάσεων σαρωτής παρέχει υψηλή ταχύτητα σάρωσης έως 65 σελίδες / 130 εικόνες ανά λεπτό, ακόμα και σε ανάλυση έγχρωμης σάρωσης 300 dpi. Αυτό σε συνδυασμό με τη συμπίεση hardware JPEG παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας σε μεγάλες εργασίες σάρωσης. Η τεχνολογία ReadyScan που διαθέτει εξασφαλίζει ότι δεν περιλαμβάνεται υδράργυρος στα προϊόντα και ότι δεν απαιτείται χρόνος προθέρμανσης πριν τη σάρωση.

epson-ds-860n.

Ομαλή ενσωμάτωση στα συστήματα διαχείρισης εγγράφων και cloud

Το Epson Document Capture Pro ενσωματώνει εύκολα αυτόν τον επαγγελματικό σαρωτή στο σύστημα διαχείρισης εγγράφων της εταιρείας σας, επιταχύνοντας τη ροή εργασιών και επιτρέποντάς σας να αποτυπώνετε, να μετατρέπετε και να διανέμετε σαρωμένες πληροφορίες στο σύστημα αρχειοθέτησης των εγγράφων σας. Επιπλέον, η αναγνώριση γραμμοκώδικα και η δυνατότητα ζωνικού OCR βοηθούν στην αυτοματοποίηση των μεγάλων εργασιών επεξεργασίας εγγράφων. Διαθέτει επίσης λειτουργία Push Scan από τη συσκευή, μέσω δικτύου ή USB, που σας βοηθά να αυξήσετε την παραγωγικότητα στις εργασίες γραφείου.

Περιλαμβάνεται λογισμικό σάρωσης

Το Epson Scan προσφέρει ευρύ φάσμα προηγμένων δυνατοτήτων απεικόνισης εγγράφων, όπως βελτίωση κειμένου και αυτόματο ίσιωμα για μεγαλύτερη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα. Διαθέτει επίσης δυνατότητα σάρωσης σε .docx, .xlsx και .pptx.

  Εύκολη κοινή χρήση στο δίκτυο μέσω Ethernet

Σε συνδυασμό με το λογισμικό Document Capture Pro, η μονάδα διασύνδεσης δικτύου σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε στις ανάγκες σας τις εντολές εργασιών "σάρωση σε" όπως, μεταξύ άλλων, η "σάρωση σε e-mail", "σάρωση σε Microsoft SharePoint™" ή "σάρωση στο cloud", απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του σαρωτή.


Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες Σάρωση
Συνιστώμενη Χρήση Επιχείρηση
Συνδεσιμότητα USB 2.0
Θύρα Ethernet (10/100/1000) Υποστηρίζεται
Κατάλληλο βάρος χαρτιού 40 g/m² - 210 g/m²
Τύπος Σαρωτή ADF
Σάρωση Διπλής Όψης Ένα Πέρασμα
Ταχύτητα σάρωσης μονόχρωμο 65 Σελ./Λεπτό
Ταχύτητα σάρωσης έγχρωμο 65 Σελ./Λεπτό
Ανάλυση Σάρωσης 600 x 600 dpi
Αυτόματος Τροφοδότης ADF 80 Φύλλα
Κατασκευαστής Epson
Εγγύηση 1 Έτος

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: