• Εξαντλήθηκε
Epson Projector EB-E01 by DoctorPrint

Epson Projector EB-E01

V11H971040
462,47 €
Με Φ.Π.Α.

Βιντεοπροβολέας  XGA

Απολαύστε φωτεινές, υψηλής ποιότητας εικόνες στο σπίτι ή το γραφείο με αυτό το εύχρηστο μοντέλο XGA με τεχνολογία 3LCD.

  • Φωτεινότητα 3.300 lumen
  • Λόγος αντίθεσης 15.000:1
  • Τεχνολογία 3LCD
Ποσότητα Εξαντλήθηκε

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

Επισκόπηση

Από την παρακολούθηση μπλοκμπάστερ στη μεγάλη οθόνη έως τις επαγγελματικές παρουσιάσεις, αυτός ο βιντεοπροβολέας XGA διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών που θα καλύψουν τις ανάγκες σας. Ξεχάστε τα προβλήματα που προκαλεί ο περιβάλλων φωτισμός: με την τεχνολογία 3LCD και με 3.300 lumen, η φωτεινότητα είναι εγγυημένη. Ακόμη, η εγκατάστασή του γίνεται εύκολα, ενώ η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας εξασφαλίζει ψυχαγωγία για 18 χρόνια. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής.

Το μέγεθος μετράει

Ανεξάρτητα από το αν παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες ή κάνετε παρουσιάσεις, αυτός ο βιντεοπροβολέας μπορεί να παράγει εντυπωσιακή εικόνα 350 ιντσών. Η ποιότητά του είναι επίσης εξαιρετική, χάρη στην τεχνολογία 3LCD, η οποία καθιστά την εικόνα έως τρεις φορές πιο φωτεινή σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προϊόντα. Πέρα από τα φωτεινά και ζωντανά του χρώματα, ο λόγος αντίθεσης 15.000:1 παράγει ξεκάθαρες σκιάσεις και βαθιά μαύρα. Από τους συγγενείς και τους φίλους έως τους συναδέλφους και τους πελάτες σας, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε την προσοχή.

l2.png

Φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας

Ακόμη και σε φωτεινά δωμάτια, αυτός ο ισχυρός αλλά οικονομικός βιντεοπροβολέας XGA προσφέρει εξαιρετικά φωτεινές και ζωντανές εικόνες με ευκρινείς λεπτομέρειες. Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία 3LCD, η οποία παράγει εξίσου υψηλή φωτεινότητα έγχρωμων και λευκών αποχρώσεων 3.300 lumen.

Λύση με διάρκεια

Αναζητάτε μια οικονομική λύση με μεγάλη διάρκεια και χωρίς προβλήματα για τις ανάγκες προβολής σας; Η μεγάλη διάρκεια ζωής της λάμπας αυτού του μοντέλου εξασφαλίζει ψυχαγωγία για 18 χρόνια.

Εγκατάσταση χωρίς κόπο

Ένας βιντεοπροβολέας που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φορητότητα και τη γρήγορη εγκατάσταση. Μετακινείται εύκολα από δωμάτιο σε δωμάτιο, ενώ μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε γρήγορα την εικόνα μέσω της διόρθωσης keystone και να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στο περιεχόμενό σας μέσω των εισόδων HDMI.

V11H971040

Χαρακτηριστικά

Αναλογία Οθόνης
4:3
Ανάλυση Εικόνας
1024 x 768
Dynamic Contrast
15.000:1
Color Luminance (lumens)
3300
White Luminance (lumens)
3300
Αναπαραγωγή χρωμάτων
Έως 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα
Εγγύηση
2 'Ετη

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password