Epson WorkForce DS-310 by DoctorPrint

Epson WorkForce DS-310

B11B241401
288,40 €
Με Φ.Π.Α.

Γρήγορος, φορητός επαγγελματικός σαρωτής.

Σαρώστε μια ευρεία γκάμα εγγράφων εν κινήσει με τον ταχύτερο φορητό επαγγελματικό σαρωτή στην αγορά, με δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0.
Δωρεάν 5ετής επέκταση εγγύησης - Απαιτείται ενεργοποίηση

Ποσότητα Σε απόθεμα | Παράδοση: 1 - 3 Ημέρες

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

Φορητή λύση

Σαρώστε και διαχειριστείτε εύκολα τα χαρτιά σας εν κινήσει με τον DS-310. Ο μικρός και ελαφρύς σχεδιασμός του διασφαλίζει ότι είναι ιδανικός για μεταφορά εντός τσάντας ή ακόμα και για φύλαξη σε συρτάρι.

Υψηλή ευελιξία

Χαρίστε στον εαυτό σας την ευελιξία να σαρώνετε ό,τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Με τον DS-310, μπορείτε να αποτυπώσετε έγχρωμα και μονόχρωμα έγγραφα στα 300 dpi με απόλυτη ευκολία. Όταν πρόκειται για πολυμέσα, οι δυνατότητές του είναι σχεδόν απεριόριστες με σάρωση μονής και διπλής όψης και δυνατότητα διαχείρισης καρτών και χαρτιού μεταξύ 52 και 230 gsm. Διαθέτει μέχρι και ειδική υποδοχή για σάρωση πλαστικών καρτών και διπλωμάτων οδήγησης.

Ο ταχύτερος στην αγορά

Κάντε γρήγορα τις εργασίες σας με τον ταχύτερο φορητό επαγγελματικό σαρωτή στην αγορά. Χάρη στην ταχύτητα σάρωσης 25 σελ./λεπτό, μπορείτε να ψηφιοποιήσετε εύκολα και γρήγορα τα πάντα, από συμβόλαια και φόρμες έως αποδείξεις. Μπορείτε να επεξεργάζεστε ακόμα και έγγραφα πολλαπλών σελίδων, γρήγορα, χάρη στον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 20 σελίδων. Μάλιστα, χάρη στη δυνατότητα διασύνδεσης Super Speed USB 3.0, η μεταφορά αρχείων πραγματοποιείται ταχύτατα.

B11B241401

Χαρακτηριστικά

Λειτουργίες
Σάρωση
Κατάλληλο βάρος χαρτιού
52 g/m² - 230 g/m²
Συνδεσιμότητα
Micro USB 3.0
Ταχύτητα σάρωσης μονόχρωμο
25 Σελ./λεπτό
Σάρωση Διπλής Όψης
Ένα Πέρασμα
Ταχύτητα σάρωσης έγχρωμο
25 Σελ./λεπτό
Ανάλυση Σάρωσης
600 x 600 dpi
Κατασκευαστής
Epson
Εγγύηση
1 Έτος

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password