• Εξαντλήθηκε
Epson Workforce DS-50000 by DoctorPrint

Epson Workforce DS-50000

B11B204131
2.199,00 €
Με Φ.Π.Α.

Σαρωτής εγγράφων Α3

Επιτραπέζιος σαρωτής Α3 υψηλής απόδοσης για την αποτύπωση μεγάλων, δεμένων ή ευπαθών εγγράφων

Ποσότητα Εξαντλήθηκε

 

210 92 16 788

 

Ασφαλής Πληρωμή

 

Γρήγορη Παράδοση

 

Υποστήριξη Πελατών

WorkForce DS-50000

  • Αυτός ο σαρωτής εγγράφων Α3 απευθύνεται στις ανάγκες των κάθετων αγορών, οι οποίες απαιτούν τη γρήγορη αποτύπωση και μετατροπή εγγράφων, χάρη στην υψηλής ποιότητας τεχνολογία CCD και τα ενισχυμένα χαρακτηριστικά απεικόνισης που προσφέρουν τα προγράμματα λογισμικού Epson Scan και Document Capture Pro.

  • Αυτή η συσκευή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να επεξεργάζεται έγγραφα μεμονωμένα και είναι ιδανική για χρήστες με συγκεκριμένες ανάγκες αποτύπωσης, όπως η σάρωση δεμένου υλικού, εγγράφων μεγάλου πάχους ή ευπαθών εγγράφων. Ο σαρωτής ενσωματώνεται εύκολα σε κάθετες εφαρμογές χάρη στην υποστήριξη TWAIN, ISIS και WIA, καθώς και τις υποδοχές Document Capture Pro.

  • Χάρη στον προαιρετικό πίνακα διασύνδεσης δικτύου, μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση του σαρωτή και των χαρακτηριστικών του. Σε συνδυασμό με τις λύσεις του Document Capture Pro, ο πίνακας διασύνδεσης δικτύου επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται των χαρακτηριστικών Push Scan και να προσαρμόζουν τις λειτουργίες «σάρωσης σε», όπως η «σάρωση σε email» ή η «σάρωση σε Microsoft SharePoint®». Αυτά τα χαρακτηριστικά επιτρέπουν την εκτέλεση σύνθετων εργασιών χωρίς κόπο.

  • Η τεχνολογία CCD, τα καινοτόμα χαρακτηριστικά απεικόνισης, όπως η διόρθωση ράχης βιβλίου, και η βελτιωμένη απόρριψη / βελτίωση χρωμάτων που παρέχει το Epson Scan, διασφαλίζουν σαρώσεις υψηλής ποιότητας. Επιπλέον, το Document Capture Pro διευκολύνει την επεξεργασία σαρωμένων δεδομένων πριν τη μετατροπή και διανομή τους σχεδόν σε οποιονδήποτε φάκελο εγγράφων ή σύστημα διαχείρισης εγγράφων.

  • Χάρη στην τεχνολογία Epson ReadyScan LED, ο χρόνος προθέρμανσης είναι μηδενικός, με εγγυημένη απουσία υδραργύρου και χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος.

B11B204131

Χαρακτηριστικά

Συνιστώμενη Χρήση
Επιχείρηση
Λειτουργίες
Σάρωση
Θύρα Ethernet
Προαιρετικά
Συνδεσιμότητα
USB 2.0
Τύπος Σαρωτή
Επίπεδος
Ταχύτητα σάρωσης μονόχρωμο
4 s/σελίδα
Ταχύτητα σάρωσης έγχρωμο
4 s/σελίδα
Ανάλυση Σάρωσης
600 x 600 dpi
Εγγύηση
1 Έτος

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ή Reset password